trendimobiliare.ro

Rezultatele cautarii dvs

Vocea clientului

Daca doresti sa impartasesti experienta ta cu platforma Trend Imobiliare te rugam sa ne oferi mai jos numarul de stele dorit si sa ne scrii feedback-ul tau pozitiv sau negativ, multumim.

Property Reviews

Trebuie sa folosesti autentificare pentru a posta o recenzie

Vocea clientului Trend Imobiliare

Am folosit platforma pentru a gasi apartamentul perfect in centrul orasului din Bucuresti. Interfata a fost intuitiva, iar filtrele de cautare extrem de utile. Agentul asociat proprietatii mi-a oferit suport excelent pe parcursul intregului proces. Recomand cu caldura aceasta platforma tuturor celor care cauta o proprietate!
Roberta A., Client
Platforma este bine organizata si ofera o varietate mare de proprietati. Totusi, ar fi util sa se adauge mai multe fotografii si descrieri detaliate pentru fiecare proprietate. Serviciul clienti a fost prompt si amabil. O experienta buna per total, dar cu loc pentru imbunatatiri.
Andrei B., Client
Am avut o experienta placuta folosind aceasta platforma imobiliara. Desi initial am intampinat cateva probleme minore de viteza a site-ului, echipa de asistenta a fost rapida in a oferi solutii eficiente. Apreciez varietatea de proprietati prezentate si utilitatea filtrelor de cautare. Este o platforma promitatoare, care se imbunatateste constant.
Andreass Y., Client

Comparati Anunturi