trendimobiliare.ro

Rezultatele cautarii dvs

Termeni si Conditii de utilizare

Termenii “TrendImobiliare”, “TrendImobiliare.ro”, “trendimobiliare.ro”, “site-urile”, “site-ul”, “site”, “website-urile”, “website-ul”, “website”, “noi”, “Compania”, “compania” reprezinta firma onTOP adS SRL si serviciile sale oferite prin acest site.

Compania are sediul principal in Bucuresti, 010952, Strada Fluviului, Nr. 18, Sector 1.

Termenul “Utilizatorul” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza si folosesc site-ul TrendImobiliare.ro, indiferent de motiv.

Termenii „Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Prin accesarea TrendImobiliare.ro sunteti de acord cu termenii de mai sus, care sunt folositi pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza pentru toata lumea.

Folosirea TrendImobiliare.ro

TrendImobiliare.ro isi rezerva dreptul de a modifica, schimba, inlatura sau adauga termeni si conditii prezentului regulament, incluzand , dar nelimitandu-se la acestea: 

 • termeni, amenzi/taxe aplicabile, politici de functionare/utilizare. 

TrendImobiliare.ro poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile. Indiferent de instiintarile prealabile, utilizarea continua a serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra asupra acestor modificari. 

Verificarea periodica a modificarilor si schimbarilor intervenite in prezentul Regulament, precum si corectitudinea datelor de contact furnizate de dumneavoastra sunt in intregime responsabilitatea dumneavoastra. Prin completarea formularului de inregistrare, click pe butonul de “Inregistrare” si ulterior prin activarea prin e-mailul trimis de catre TrendImobiliare.ro pe adresa furnizata de dumneavoastra:

 • Utilizator – orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina ( inclusiv persoana fizica autorizata ) si/sau persoana juridica, care utilizeaza un Serviciu de Cont dupa conectarea la respectivul Cont;
 • Sunteti de acord sa furnizati in formularul de inregistrare informatii corecte, clare si reale si orice alt tip de informatie necesara pentru conditiile de plata si va angajati sa actualizati in mod corect si permanent prezentele informatii;
 • reprezinta si garanteaza ca aveti autoritatea de a utiliza serviciile conform prezentilor termeni si conditii. In cazul in care nu sunteti de acord/nu va manifestati acordul asupra Termenilor sau oricaror altor modificari, singura optiune este de a va dezactiva de la prezentul Serviciu.

DACA NU SUNTETI DE ACORD CU PREZENTII TERMENI, NU COMPLETATI FORMULARUL DE INREGISTRARE, NU VA AUTENTIFICATI CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALA. DACA NU AVETI IMPLINITA VARSTA MINIMA SOLICITATA SI NU PUTETI DOVEDI EXISTENTA ACORDULUI PARINTILOR ORI A TUTORELUI, NU ACCESATI SITE-UL TrendImobiliare.ro!

 • Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca unul din copiii sai au furnizat Companiei datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze de indata Compania TrendImobiliare.ro;
 • In cazul in care Compania descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

Acceptarea contractului de utilizare si a modificarilor

Acest contract se aplica site-ului TrendImobiliare.ro, serviciilor si continutului acestuia. Site-ul, serviciile si continutul TrendImobiliare.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dumneavoastra fara nicio modificare a conditiilor din prezentul contract.

Daca nu acceptati termenii si conditiile stipulate in acest document, nu folositi site-ul TrendImobiliare.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati “Termeni & Conditii”, „Principii de publicare anunt gratuit”, „Date de siguranta”, „Explicatii despre securitatea datelor” noastre.

TrendImobiliare.ro poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi “Termeni & Conditii” deoarece acest document este legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului TrendImobiliare.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Descrierea serviciilor

Site-ul TrendImobiliare.ro ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse si instrumente online care includ:

 • anunturi gratuite si servicii de vanzare-cumparare.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii includ si publicitate, iar publicitatea este necesara site-ului TrendImobiliare.ro pentru furnizarea serviciilor sale.

De asemenea, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca serviciile oferite de TrendImobiliare.ro pot include anumite comunicate de la TrendImobiliare, precum anunturi legate de noi functionalitati, mesaje administrative si newsletter dar si ca acest tip de comunicare este considerat ca facand parte din statutul de membru si puteti opta pentru neprimirea lor, prin accesarea link-ului de dezabonare de la sfarsitul newsletter-ului.

Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile sunt oferite “asa cum sunt”. Serviciile oferite de TrendImobiliare.ro se adreseaza in mod special utilizatorilor de Internet din Romania si sunt impartite in 2 categorii: gratuite si cu taxa.

1. Serviciile gratuite sunt reprezentate de mai multe facilitati, disponibile online:

 • Inscrierea de anunturi de mica publicitate de catre persoane fizice sau juridice in baza de date TrendImobiliare.ro;
 • Publicarea acestor anunturi pe Internet;
 • Posibilitatea de cautare simpla, avansata, vizionare, salvare a anunturilor;
 • Posibilitatea de setare de alerte de cautare pentru categoriile de anunturi care prezinta interes pentru utilizator;
 • Posibilitatea de contact a altor utilizatori.

2. Serviciile cu taxa se refera la afisarea pe site a formelor de reclama acceptate si la promovarea prin intermediul e-mailurilor informative a produselor, serviciilor clientilor companiei.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul dumneavoastra TrendImobiliare, chiar si fara a fi inregistrat in momentul in care va activati anuntul prin emailul primit de la TrendImobiliare.ro

Va obligati sa nu faceti urmatoarele lucruri:

 1. Sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 2. Sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica;
 3. Sa publicati anunturi cu continut ilegal;
 4. Sa publicati anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa;
 5. Sa publicati materiale care contin virusi, viermi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;
 6. Sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere ( cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate );
 7. Sa incarcati, postati, difuzati sau transmiteti in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “junk mail”, “spam”, „scrisori in lant„, „scheme piramidalesau orice alta forma de solicitari;
 8. Sa aveti adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 9. Sa promovati sau sa furnizati informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, la a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri “crush”;
 10. Sa postati, difuzati sau transmiteti in alt mod date personale ( nume, adresa, numere de telefon ) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);
 11. Sa adaugati mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles;
 12. Sa adaugati anunturi in categorii care nu au legatura cu continutul anuntului.

! TrendImobiliare.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori si nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

Daca i se solicita de catre un utilizator, Compania poate investiga si verifica afirmatiile in cadrul procesului de moderare si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate. Va rugam sa folositi optiunea de notificare a moderatorului pentru orice informatie care vi se pare suspecta, ilegala, defaimatoare pe acest site.

TrendImobiliare.ro isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, ii garantati companiei dreptul continuu, irevocabil ( incluzand drepturile morale ) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul ( in intregime sau partial ), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in Mass-Media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor.

De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorul unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici. Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestiile, inventiile sau materialele, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Utilizarea materialelor

TrendImobiliare.ro va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o copie a materialelor de pe site doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor nr. 8/1996, Ordonanta de Urgenta a Guvernului 123/2005 si legea 329/2006. Intregul material este proprietatea onTOP adS SRL, continutul acestui site web este dreptul exclusiv al companiei, drept protejat de legile in vigoare.

Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale. Informatiile sunt stocate pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Companie in tari din cadrul Uniunii Europene, accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare. De asemenea, utilizatorii isi dau acordul ca prin postarea anunturilor pe TrendImobiliare.ro, acestea sa poata fi publicate si pe site-urile partenere.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul TrendImobiliare.ro

TrendImobiliare.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei ( inclusiv observatiile si sugestiile ) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati TrendImobiliare.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le:

 • Copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca;
 • Sa mentioneze numele dumneavoastra in legatura cu materialul pe care l-ati transmis;
 • Si are dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener TrendImobiliare.ro.
 1. Nu se vor pretinde si nici acorda niciun fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus;
 2. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs.;
 3. Compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dumneavoastra in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Obligatiile TrendImobiliare.ro

TrendImobiliare.ro nu are obligatia de a controla informatiile oferite de catre utilizator si disponibile pe site. Materialul furnizat de catre utilizator poate fi neplacut, vatamator sau inexact, poate contine greseli de scriere, singurul raspunzator pentru forma, continutul sau exactitatea materialului furnizat este utilizatorul. In eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, TrendImobiliare.ro este absolvita de orice raspundere sau despagubire ( directa sau indirecta ) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

De asemenea, TrendImobiliare.ro isi rezerva dreptul de a stoca in baza de date anunturile si adresele de contact furnizate de catre utilizatori pe care poate sa le foloseasca in scopuri publicitare cu respectarea Politicii de Confidentialitate. De asemenea, TrendImobiliare.ro nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale, nu ofera nicio garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor, intarzierea serviciilor sau securitatea aplicatiilor sale, cu exceptia datelor suspuse Politicii de Confidentialitate. Dumneavoastra luati cunostiinta si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea materialului continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

TrendImobiliare.ro nu ofera nicio garantie ca:

 • Serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
 • Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului TrendImobiliare.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;
 • Orice eroare de program va fi corectata;
 • Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de TrendImobiliare.ro se afla astfel la discretia utilizatorilor si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol “Termeni & Conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale acestor “Termeni & Conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti “Termeni & Conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si onTOP adS SRL in privinta utilizarii site-ului TrendImobiliare.ro, constituind unica conventie dintre dumneavoastra si companie si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor oferite de TrendImobiliare.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina sau deruland aceasta pagina pana jos unde veti regasii data ultimei actualizari ale acestor “Termeni & Conditii”. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si TrendImobiliare.ro vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Raspunderea

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile publicate si/sau transmise in Internet de catre utilizator, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, revine in exclusivitate utilizatorului.

Incheierea acordului

Compania onTOP adS SRL isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.

Protectia Datelor cu Caracter Personal

Compania s-a conformat prevederilor Regulamentului European nr. 679 din 27 Aprilie 2016 privind protectia datelor („GDPR”) intrat in vigoare in 25.05.2018, precum si prevederilor Legii nr. 190/2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului, adoptata de Parlamentul Romaniei. In vederea informarii dumneavoastra cu privire la protectia datelor cu caracter personal, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

Termenii folositi in continuare vor avea urmatorul inteles:

 • Vanzator – Utilizator TrendImobiliare.ro care pune un anunt de vanzare pe site;
 • Cumparator – Utilizator care cumpara produse de pe site

TrendImobiliare.ro nu are nicio implicare in relatia Vanzator – Cumparator si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru eventualele neintelegeri sau deficiente intervenite pana si dupa inchiriere/vanzarea/vizionarea unei proprietati. Pentru orice conflict aparut din momentul in care Cumparatorul se deplaseaza catre Vanzator sa vada/inchiriere/achizitioneze si pana la finalizarea tranzactiei (cu sau fara succes) partile – Vanzatorul, Cumparatorul – vor uza de toate posibilitatile de conciliere amiabila, urmand indeaproape reglementarile in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, partile vor apela la instantele judecatoresti competente. De asemenea, TrendImobiliare.ro nu intermediaza transferul de bani intre Vanzator si Cumparator. Site-ul 

Consultati sfaturile noastre cu privire la Siguranta Tranzactiilor pe TrendImobiliare.

Plata si Facturare

 • Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. onTOP adS SRL va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
 • Factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de onTOP adS SRL, va fi disponibila in Contul Cumparatorului, exclusiv in format electronic.
 • Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revine obligatia de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
 • Prin aceasta modalitate de comunicare Cumparatorul, accesand Contul sau, va detine o evidenta a facturilor emise de onTOP adS SRL, putand sa le salveze sau descarce.
 • Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora in Contul sau.
 • In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: contact.[trendimobiliare].[ro].

Plata cu un Card Salvat

 • Plata prin PaybyClick este o modalitate rapida de plata on-line cu cardul, care consta in efectuarea platii printr-un singur click prin utilizarea Tokenului aferent cardului, fara a mai fi nevoie de introducerea detaliilor aferente cardului de plata la fiecare Tranzactie.

Optiunea pentru Plata cu 1 click poate fi activata de catre Utilizator sau Cumparator, in interfata Site-ului:

In orice moment, din Cont

 • Clientul/Cumparatorul acceseaza Contul meu → sectiunea “Cardurile mele” → alege optiunea “Adauga card” → e directionat in pagina de plata a procesatorului de plati Netopia Payments unde introduce datele cardului pentru a efectua o tranzactie de 0.1 Lei (10 bani) necesara validarii cardului. Dupa validarea cardului de catre banca emitenta, se activeaza automat optiunea “Plata cu 1 click” si se emite tokenul aferent cardului bancar inregistrat. Din acest moment Utilizatorul/Cumparatorul poate beneficia de optiunea “Plata cu 1 click” utilizand tokenul aferent cardului salvat pentru plata Comenzilor. Pentru evitarea oricarui dubiu, suma de 0.1 Lei (10 bani) nu va fi debitata din contul Utilizatorului/Cumparatorului fiind doar blocata temporar de catre banca emitenta a cardului in vederea validarii datelor de card introduse.

In momentul plasarii unei Comenzi

 • Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de credit, activeaza optiunea “Plata cu 1 click”, e redirectionat catre pagina procesatorului de plati, introduce datele de card si plateste, respectiv finalizeaza Comanda.
 • Dupa confirmarea platii, cardul salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se token-ul aferent cardului salvat.

Dupa plasarea unei Comenzi in Site

 • Clientul/Cumparatorul plaseaza Comanda si alege modalitatea de plata Card de Credit, dar nu activeaza Plata cu 1 click la plasarea Comenzii. Dupa confirmarea platii, Clientul/Cumparatorul va avea posibilitatea sa salveze cardul utilizat la achitarea Comenzii prin activarea optiunii “Plata cu 1 click”.
 • Cardul astfel salvat este disponibil pentru plati viitoare utilizandu-se token-ul aferent cardului salvat.
 • Astfel, la activarea optiunii “Plata cu 1 click”, in Site, datelor cardului de plata introduse de catre Utilizator/Cumparator ii va fi atribuit un Token, care poate fi utilizat ulterior pentru efectuarea Tranzactiilor. Dupa activarea optiunii de plata ”Plata cu 1 click”, Cumparatorul va putea efectua plata urmatoarelor Comenzi (“Plata cu 1 click”), fara a mai fi necesara reintroducerea datelor cardului de plata deja salvat.
 • Introducand datele de card Utilizatorul/Cumparatorul, confirma ca a fost anterior informat si a acceptat termenii si conditiile de utilizare a serviciului “Plata cu 1 click”.
 • Datele cardului de plata ale Utilizatorului/Cumparatorului nu vor putea fi accesate de onTOP adS SRL si nici nu vor fi stocate de Site, ci doar de catre procesatorul de plati integrat in Site, entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • onTOP adS SRL furnizeaza serviciul in domeniul inregistrarii si stocarii datelor cardului de plata a utilizatorului prin intermediul entitatii autorizate sa presteze servicii de stocare a datelor de card, Netopia Payments.

Datele cu caracter personal continute in baza de date de tokenizare vor fi prelucrate in conformitate cu dispozitiile legislatiei aplicabile, in special Regulamentul Parlamentului European si al Consiliului (UE) 2016/679 din 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, care abroga Directiva 95/46 CE ( denumit in continuare „GDPR” ).

 • onTOP adS SRL, in calitate de operator al datelor personale continute in baza de date de tokenizare, incredinteaza Netopia Payments cu prelucrarea datelor mentionate mai sus, in scopul necesar prestarii serviciilor de tokenizare.

Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Utilizatorul/Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate ( de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale cum ar fi „AaBbCcdDeEfFgG12347756102345!@#$%^”).

 • Clientul/Utilizatorul/Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata PaybyClick, fiind asociat cate un Token pentru fiecare card de plata.
 • De asemenea, Utilizatorul/Cumparatorul poate oricand sterge orice Token dezactivand astfel serviciul PaybyClick.

Anexa Preturi:

Lista de preturi practicate pe TrendImobiliare.ro pentru anunturile cu plata sau anunturile publicate peste limita gratuita este disponibila la Preturi si Modalitati de Plata.

 • TrendImobiliare poate modifica preturile pentru Promovarea Anunturilor cat si pentru Publicarea Anunturilor cu Plata sau a celor ce depasesc limita gratuita admisa in diverse categorii. Modificarile preturilor vor fi anuntate prin furnizarea unei liste de preturi care poate fi accesata prin Internet;
 • Plata se poate face prin Card online;
 • In cazul platii prin card, cursul de schimb stabilit de catre furnizorul de plati cu cardul este cel comunicat de BNR din ziua precedenta platii.
 1. Pentru plata prin card de credit/debit este necesara completarea din partea Utilizatorului a formularului de creare a unui anunt. Dupa completarea cu toate datele si informatiile solicitate, formularul este transmis mai departe catre serviciul de plata prin card online, MobilPay, in pagina web catre care va fi redirectionat utilizatorul.

Abonamentul Privat Gratuit

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Privat Plus

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Privat Premium

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agent Gratuit

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agent Plus

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agent Gold

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agentie Standard

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agentie Plus

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Agentie Gold

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Dezvoltator Premium

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Dezvoltator Plus

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Abonamentul Dezvoltator Gold

Abonamentul Privat Gratuit este un serviciu pus la dispozitie de catre TrendImobiliare utilizatorilor sai.

Termenii folositi in continuare pentru indicarea si mentionarea Abonamentului Privat Gratuit pot fi, dar nu se rezuma la “Abonament Privat Gratuit”, “Abonament”.

 • Achizitionarea Abonamentului Privat Gratuit se face direct de pe site-ul TrendImobiliare.ro cu plata prin colaborarea cu terte parti.
 • TrendImobiliare isi rezerva dreptul de a modifica pretul Abonamentului Privat Gratuit si poate beneficia de acest drept fara notificari sau instiintari prealabile.
 • Utilizarea serviciului Abonament Privat Gratuit reprezinta acordul utilizatorului cu privire la Termenii si conditiile de utilizare ale acestui serviciu, dar si ale website-ului in general.
 • In cazul in care utilizatorul nu aproba Termenii si Conditiile de utilizare ale Abonamentului Privat Gratuit, acesta nu va solicita activarea Abonamentului Privat Gratuit.
 • Odata achizitionat un Abonament Privat Gratuit, suma platita pentru achizitionarea sa nu va fi restituita si nu va fi transferata de la un utilizator la altul sub nicio forma, nici in cadrul website-ului, nici in afara sa.
 • Beneficiile Abonamentului Privat Gratuit sunt stabilite de catre TrendImobiliare si pot suferi modificari asupra carora decide in totalitate TrendImobiliare.
 • Informarea cu privire la beneficiile Abonamentului Privat Gratuit se poate face consultand pagina de prezentare a produsului, respectiv pagina de Ajutor, iar acest aspect cade in totalitate in responsabilitatea utilizatorului.
 • Prin achizitioneaza Abonamentul Privat Gratuit utilizatorul autorizeaza TrendImobiliare pentru reinnoirea automata a Abonamentului in functie de tipul de Abonament Privat Gratuit ales.
 • Anularea sau modificarea Abonamentului Privat Gratuit nu va avea efect asupra Abonamentului in curs, iar plata sa nu va fi restituita.
 • Pentru anularea platii recurente a Abonamentului Privat Gratuit se va accesa pagina de administrare a Abonamentului Privat Gratuit.

Prezenta Pagina de Termeni & Conditii a fost actualizata la data de 19.05.2021

Comparati Anunturi