trendimobiliare.ro

Rezultatele cautarii dvs

Despre Noi - Inovatie si Incredere la Trend Imobiliare

Mai jos iti oferim toate informatiile de care ai nevoie.

Despre Noi

Aflati mai multe despre Trend Imobiliare, dedicare, expertiza si angajament pentru cele mai bune servicii imobiliare. Echipa noastra va asteapta.

Despre Noi & Misiunea Noastra

La Trend Imobiliare, ne-am asumat misiunea de a oferi clientilor nostri solutii optime si personalizate pentru vanzarea, cumpararea si inchirierea de proprietati imobiliare, prin intermediul oferirii de informatii actualizate si transparente despre piata imobiliara si prin intermediul furnizarii de servicii de calitate, profesionale si prompte.

Despre Noi & Valorile Noastre

La Trend Imobiliare, ne bazam pe urmatoarele valori in activitatea noastra:

 

  • Etica si profesionalism: Suntem dedicati sa respectam cele mai inalte standarde de etica si de profesionalism in relatia cu clientii nostri si in intreaga activitate de intermediere imobiliara.
  • Inovatie si excelenta: Ne straduim sa fim in permanenta inovatori si sa oferim solutii optime si personalizate pentru nevoile si preferintele fiecarui client, prin intermediul oferirii de servicii de calitate si de excelenta.
  • Responsabilitate si transparenta: Suntem angajati sa oferim clientilor nostri o experienta transparenta si responsabila in procesul de vanzare, cumparare sau inchiriere de proprietati imobiliare, prin intermediul furnizarii de informatii corecte si actualizate despre piata imobiliara si despre proprietatile disponibile.

Despre Noi & Viziunea Noastra

Viziunea noastra este de a deveni unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata imobiliara, prin intermediul oferirii de servicii de calitate si prin intermediul dezvoltarii unei relatii solide si de incredere cu clientii nostri.

Despre Noi & Resursele Noastre

La Trend Imobiliare, avem o echipa de agenti imobiliari profesionisti si experimentati, cu o vasta experienta in intermedierea tranzactiilor imobiliare. 

 

In plus, dispunem de o baza de date actualizata cu proprietati imobiliare disponibile, precum si de instrumente si tehnologii avansate care ne permit sa oferim servicii rapide, eficiente si personalizate.

De ce sa alegi Trend Imobiliare?

Imobiliarele sunt un domeniu vast care cuprinde vanzarea si inchirierea de proprietati precum apartamente, garsoniere, vile, case, hoteluri, pensiuni, terenuri, ansambluri rezidentiale, spatii comerciale, spatii de birouri si spatii industriale.

In ceea ce priveste vanzarea si inchirierea de apartamente, garsoniere, vile si case, acestea sunt proprietati rezidentiale care sunt disponibile pe piata imobiliara atat pentru achizitie, cat si pentru inchiriere. In general, aceste proprietati sunt disponibile in diverse zone ale oraselor sau ale zonelor rurale, in functie de preferintele clientilor.

Pe de alta parte, vanzarea si inchirierea de hoteluri si pensiuni sunt destinate in principal turismului si pot fi disponibile in diverse zone turistice. Aceste proprietati sunt utile atat pentru calatoriile de afaceri, cat si pentru turismul de agrement.

In ceea ce priveste vanzarea si inchirierea de terenuri, acestea pot fi utilizate pentru diverse scopuri, cum ar fi constructia de cladiri rezidentiale sau comerciale, agricultura sau dezvoltarea unui proiect de infrastructura.

Ansamblurile rezidentiale sunt proiecte de constructii noi care includ mai multe unitati de locuinte. Aceste ansambluri pot avea diverse facilitati si utilitati, precum spatii verzi, locuri de parcare sau spatii comune.

Spatiile comerciale sunt proprietati utilizate pentru comert sau afaceri si pot fi disponibile in diverse zone ale oraselor sau ale zonelor rurale. Aceste proprietati pot fi utilizate pentru diverse tipuri de afaceri, cum ar fi magazine, restaurante, cafenele sau birouri.

Spatiile de birouri sunt proprietati utilizate in principal pentru birouri si sunt disponibile in diverse zone ale oraselor sau ale zonelor rurale. Aceste proprietati pot fi utilizate pentru diverse tipuri de afaceri, cum ar fi companii de servicii, startup-uri sau organizatii neguvernamentale.

Spatiile industriale sunt proprietati utilizate pentru productie sau pentru depozitare si sunt disponibile in diverse zone ale oraselor sau ale zonelor rurale. Aceste proprietati pot fi utilizate pentru diverse tipuri de afaceri, cum ar fi fabrici, depozite sau unitati de productie.

In concluzie, piata imobiliara cuprinde o gama larga de proprietati disponibile pentru vanzare sau inchiriere, iar alegerea proprietatii potrivite depinde in mare masura de preferintele si necesitatile clientilor.

Cele mai frecvente intrebari

Mai jos va raspundem la cele mai frecvente intrebari adresate de catre simpli vizitatori ai acestei platforme, de catre abonati sau colaboratori si parteneri.

Imobilele sunt proprietati imobiliare care pot fi de diverse tipuri, cum ar fi apartamente, case, vile, terenuri, cladiri comerciale, industriale sau rezidentiale, precum si alte tipuri de proprietati.

O agentie imobiliara este o companie specializata in intermedierea vanzarii, cumpararii sau inchirierii de proprietati imobiliare. Agentia imobiliara poate fi formata dintr-un singur agent sau poate avea o echipa intreaga de agenti imobiliari.

Un agent imobiliar este un profesionist care lucreaza in cadrul unei agentii imobiliare si se ocupa de intermedierea tranzactiilor imobiliare. Un agent imobiliar poate lucra cu cumparatori sau vanzatori, iar rolul sau este de a facilita procesul de tranzactie si de a ajuta clientii sa gaseasca proprietatea potrivita.

O evaluare imobiliara este un proces prin care se determina valoarea unei proprietati imobiliare. Evaluarea poate fi realizata de catre un evaluator imobiliar autorizat si poate include analiza valorii proprietatii, conditiilor de piata si a altor factori relevati pentru a determina valoarea justa a proprietatii.

O hipoteca este un imprumut garantat de o proprietate imobiliara. Daca imprumutul nu este rambursat, creditorul poate prelua proprietatea garantata prin hipoteca. Hipoteca este utilizata de obicei pentru a finanta achizitia unei proprietati imobiliare.

Inchirierea este un acord prin care proprietarul unei proprietati imobiliare ii permite unui chirias sa ocupe si sa foloseasca proprietatea pentru o perioada de timp determinata, in schimbul platii unei sume de bani. Inchirierea poate fi pentru o proprietate rezidentiala sau comerciala.

Cheltuielile asociate proprietatii includ costurile legate de intretinerea, repararea si administrarea proprietatii, precum si taxele si impozitele asociate proprietatii. Aceste costuri trebuie luate in considerare atunci cand se ia in considerare achizitionarea sau inchirierea unei proprietati.

Taxele si impozitele asociate proprietatilor sunt taxe si impozite care sunt percepute de guvern sau de autoritatile locale si care trebuie platite de proprietarii de proprietati imobiliare. Aceste taxe si impozite pot include taxe imobiliare, taxe pentru servicii publice, impozite pe venitul din proprietate, taxe de transfer sau alte taxe asociate proprietatii.

Avantajele achizitionarii unei proprietati imobiliare includ faptul ca proprietatea poate fi utilizata pentru a genera venituri, precum si faptul ca valoarea proprietatii poate creste in timp. 

 

De asemenea, proprietatea poate fi personalizata si imbunatatita in functie de nevoile si preferintele proprietarului. Dezavantajele includ costurile ridicate asociate achizitiei si intretinerii proprietatii, precum si faptul ca proprietatea poate fi afectata de schimbari economice sau de schimbari in piata imobiliara.

O tranzactie imobiliara este un proces prin care o proprietate imobiliara este vanduta sau cumparata. Procesul poate implica intermedierea unui agent imobiliar sau poate fi realizat direct intre cumparator si vanzator. 

 

Tranzactia poate include evaluarea proprietatii, negocierea pretului, obtinerea finantarii si finalizarea actelor necesare pentru transferul proprietatii.

O proprietate cu chirie este o proprietate imobiliara care este disponibila pentru inchiriere, in schimbul platii unei sume de bani pe o perioada de timp determinata. Proprietatile cu chirie pot fi utilizate pentru locuinte sau pentru afaceri, si pot fi administrate de proprietar sau de o agentie imobiliara.

Factorii care afecteaza pretul unei proprietati imobiliare includ locatia, dimensiunea, starea de intretinere, varsta, istoricul proprietatii, facilitatile si utilitatile disponibile, precum si conditiile pietei imobiliare locale. 

 

Alti factori pot include cererea si oferta in zona respectiva, taxele si impozitele asociate proprietatii, si alte costuri asociate proprietatii.

Iti stam la dispozitie cu orice fel de informatii

Colegii nostri iti stau la dispozitie cu orice fel de informatie ai nevoie in intervalul orar pus la dispozie in pagina de contact si trebuie sa stii ca nu ne limitam la acesta.

Comparati Anunturi