De ce sa alegi un agent imobiliar?

Published by remax on

Un agent imobiliar bun este solutia pentru achizitonarea sau vanzarea unui apartament la valoarea reala a acestuia. De cele mai multe ori, atat proprietarii cat si cei ce doresc sa achizitioneze un apartament nu au suficient de multe cunostinte despre evolutia pietei imobiliare. Ca in oricare alt domeniu, este nevoie de un specialist care sa poata pune pretul corect atat pentru zona, cat si pentru locuinta in sine.

Pretul cerut influenteaza direct sansele de vanzare ale proprietatii, intrucat un pret mai mic decat valoreaza locuinta nu este indicat, iar un pret mult prea ridicat risca sa o mentina suficient de mult timp pe piata fara sanse de vanzare. Desigur, cea mai nefericita situatie este aceea in care pretul la care v-ati gandit sa fie mai mic decat valoreaza locuinta propriu-zisa.

Un agent imobiliar aduce in primul rand experienta. Aceasta il pozitioneaza ca fiind un specialist in materie de expertiza si negociere, factori extrem de importanti in domeniul imobiliar. Un agent imobiliar stie ce zone vi se potrivesc in functie de cerere si posibilitati, stie pretul real al apartamentelor din zonele respective. El are avantajul de a fi vazut multe alte oferte, si de a o alege direct pe cea care vi se potriveste. Astfel, el va scuti timp pretios, timp care poate fi pierdut inutil in cautarea unei locuinte care nu este pe placul clientului si care nu merita a fi vizionata.

Pe langa factorii de mai sus, este important sa mentionam ca un agent imobiliar este foarte implicat pentru fiecare client si dorintele acestuia. El stie sa negocieze in avantajul clientului si o face cu mult profesionalism dat de experienta din spatele anilor de munca in acest domeniu. Agentul imobiliar este un partener in procesul de achizitionare – vanzare al unei locuinte.

Categories: IASI

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *